Jag hittar inte fäste/skruvar till torkställningen Demerx Åsunden. Vad göra?

Ändrad den Sat, 08 Jul 2023 vid 09:36 AM

Skruvarna och fästena till torkställningen Demerx Åsunden är fastklistrade på baksidan av den kartongskiva som täcker halva produkten enligt bilder nedan. Skruvarna/fästena är lätta att missa. Normalt sett ska de alltså inte ligga löst i påsen eller ytterkartongen. Om de mot förmodan skulle saknas, kontakta oss på Duschprodukter Group.