Hur lägger jag varor i varukorgen och var hittar jag kassan?

Ändrad den Tue, 13 Jun 2023 vid 10:58 PM

Börja med att logga in. Leta upp den artikel du vill köpa och klicka dig in på artikeln. Om artikeln inte är slut i lager så visas en knapp som säger "Köp" eller  "Lägg till i varukorgen". Klicka på den. Du kan även ändra antalet som du vill köpa.

Dator: Du hittar kassan/varukorgen genom att trycka på länken "Varukorg"eller "Kassa" uppe till höger.

Mobil: Du hittar kassan/varukorgen genom att trycka på varukorgssymbolen uppe till höger (Duschy) eller menyknappen och scrolla ner till "Kassa" (Demerx).