Var hittar jag manualer och bruksanvisningar?

Ändrad den Sat, 08 Jul 2023 vid 09:23 AM

Du hittar en del manualer och bruksanvisningar på våra tre varumärkens hemsidor.

Arrow – https://www.arrowshower.com/manualer-och-broschyrer.html

Demerx – https://demerx.se/sortiment/instruktionsmanualer/

Duschy – https://www4.duschy.com/broschyrer-med-mera

En del manualer hittar du genom att leta upp produkten på respektive hemsida och klicka på länken för att ladda ner manualen. Om produkten saknar manual på hemsidan kan du kontakta webmaster@dpsgroup.se. Det kan även vara så att artikeln inte kräver någon manual.