Hur loggar jag in?

Ändrad den Tue, 13 Jun 2023 vid 11:38 AM

Webbshop finns hos Duschy och Demerx. För att kunna handla från oss via Demerx hemsida på www.demerx.se klickar du på en ”Logga in”-länk eller på ”Mitt konto”-länken högst upp. Logga in med dina inloggningsuppgifter.

På Duschys hemsida www.duschy.se klickar du på "Logga in"-länken.

För att kunna få inloggningsuppgifter behöver du vara kund hos Duschprodukter Sweden AB. Enbart företag (grossister, butiker, ehandel etc) kan handla hos oss. Är du privatperson, kontaktar du en återförsäljare.