Det kommer kallvatten när blandaren står på varmt och/eller varmvatten när blandaren står på kallt på min Sunny utedusch. Varför?

Ändrad den Sat, 10 Jun 2023 vid 10:23 AM

Om det kommer kallvatten när du ställer blandaren på varmt på din Sunny utedusch så kan det bero på att vattnet inuti det svarta röret inte blivit varmt än. Lösningen är att vänta tills vattnet i uteduschen har värmts upp av solen.

Om det kommer varmvatten när du ställer blandaren på kallt på din Sunny utedusch kan det bero på att vattnet (kallvattnet) som är i trädgårdsslangen har värmts upp av solen. Lösningen är att spola igenom kallvattnet tills det blir kallt igen. Om möjligt, placera trädgårdsslangen i skugga.