Hur ser anslutningen/adaptern ut som är mellan Sunny utedusch och trädgårdsslangen?

Ändrad den Wed, 14 Jun 2023 vid 01:28 PM

Anslutningen mellan Demerx Sunny-uteduschar och trädgårdsslangen ser ut som på bilden här nedan. Denna anslutning medföljer Sunny uteduschar.

Skruva fast den gängade breda änden i uteduschen och tryck därefter fast trädgårdsslangen i den smalare änden. Trädgårdsslangen måste ha rätt munstycke av Gardena-typ (munstycket medföljer ej).

Anslutningen nedan kan köpas som reservdel och har art.nr 99822. Privatpersoner kan kontakta en återförsäljare av Demerx Sunny-uteduschar. Återförsäljare kan kontakta vår orderavdelning på 031-330 00 10 för mer info.